الجمعة، 24 فبراير 2012

طريقة عمل مكرونة بالكريمة والفراخ والمشروم

المقادير
مكرونة شرائط مسلوقة-صدور دجاج مقطعة اطوال-بصل مفروم-ثوم مفروم-فلفل اخضر مقطع
مشروم مقطع-كريمة لبانى-جبنة رومى-ملح وفلفل
الطريقة
يشوح البصل والثوم فى السمن ثم نضيف قطع الفراخ ويقلبا معا ثم نضيف الفلفل الاخضر والمشروم
والملح والفلفل ويقلبا معا وقرب النضج نضيف الكريمة ويقلبا على النار 
نضيف المكرونة الى خليط الفراخ والكريمة ويقلبا معا
تغرف فى السرفيس ونضع الجبنة الرومى المبشورة وتجمل بوردة الطماطم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق