المقادير
الحشو
زبدة-ثوم-زعتر-روز مارى
صدور فراخ كاملة بدون تقطيعها الى شرائح-بصل شرائح-ملح وفلفل-عصير ليمون
دقيق-بقسماط-بيض-زيت
الطريقة
تتبل قطع الفراخ بالبصل واليمون والملح والفلفل وتترك فى التتبيلة ساعة على الاقل
يشوح الثوم فى الزبدة على النار ثم يضاف الزعتر والروز مارى
يفتح صدر الفرخة من الوسط ونضع الحشوة بداخلة وتترك على الاقل لمدة نصف ساعة
نغمس قطع الفراخ فى البيض ثم الدقيق والبقسماط ثم تقلى فى زيت غزير
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق