الجمعة، 24 فبراير 2012

طريقة عمل دبابيس الفراخ بالحمص









المقادير
دبابيس فراخ-حمص مسلوق-بصل مخلل-بصل مفروم-كسبرة خضراء مقطعة-ريحان-زعتر
طماطم مبشورة-صلصة-ملح وفلفل
تقدم مع رز ابيض
الطريقة
يشوح البصل فى السمن ثم نضع الدبابيس وتقلب على النار وتحمر ثم نضيف الزعتر والفلفل الحار والريحان
المقطع ويستمر التقليب ونضيف الطماطم المبشورة وملعقة صلصة ويقلبا ثم نضيف البصل المخلل والملح
والفلفل وكذلك الحمص ويقلبا جميعا معا ونضييف الكسبرة المقطعة ونضع الماء ويتركا على النار حتى
النضج
يقدم مع ارز ابيض

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق